Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Artceramica
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ceramica artistica
Brand
Orice cantitate,preferinta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stimați Doamnelor și Domnilor !

Fabrica noastră de ceramică artistică, având experiență de lucru de patruzeci de ani, Vă propune ca afacerea Dumneavoastră să devină nu numai rentabilă, ci și unică în felul său. Oare este posibil? E posibil!

Acest lucru necesită de a combina două lucruri aparent incompatibile la prima vedere: tehnologii moderne de business, care demult sunt asimilate de Dumneavoastră, cu lumea frumosului, care se creează cu mîinile proprii ale meșterilor noștri. Noi nu vindem aer sau articole de uz casnic monotone și plictisitoare, ci oferim produse, în fiecare dintre care este lăsată o parte a sufletului maestrului. Acest lucru este confirmat de numeroase premii şi diplome obţinute de fabrica noastră la expozițiile europene. Orice a-ți alege din asortimentul de produsele noastre, suntem încrezuți că clienții Dumneavoastră vor aprecia grija față de ei, și acest lucru, fără îndoială, se va manifesta asupra venitului și imaginei companiei Dumneavoastră.
Asortimentul nostru: Printre produsele fabricate la noi puteți găsi veselă pentru restaurante, baruri şi cafenele, care va aduce un gust special în orice instituţie și va permite oaspeților să se bucure nu numai de bucate gustoase, dar și să simtă atmasfera irepetabilă de confort, ceea pentru ce vine clientul.Etichetele realizate din ceramică vor demonstra marele prestigiu al brand-ului Dumneavoastră. Vazoane, ghivece de flori, suveniruri, ceramica pentru acuarii - vor fi o soluție reușită de design de succes pentru case particulare și birouri. Ele aduc o rază de lumină şi o aură bună în orice cameră, vor transmite proprietarilor o bucată de căldură sufletească și entusiasm moldovenesc, despre care demult se alcătuiesc legende.

Avantajele: Nu este posibilă crearea pe linie a produselor exclusive din ceramică. O adevărată artă - ceramica, poate fi creată doar din argilă de calitate, și doar în mâinile unui adevărat meșter. Bazându-se pe tradiţiile, istoria şi experienţa, toate produsele noastre sunt de lut de înaltă calitate și făcute manual. Sigur, lucrul acesta necesită o mare consumare de timp, dar, de asemenea, înţelegem că produsele noastre trebuie să fie nu numai de calitate şi originale, dar și accesibile. Familiarizându-vă cu lista de prețuri anexată, puteți să Vă convingeți că colaborarea temporară sau permanentă cu fabrica noastră va fi benefică pentru compania condusă de Dumneavoastră. În plus, la preţuri accesibile, noi, ca orice companie care se respectă, oferim partenerilor noștri un sistem flexibil de reduceri şi programe de loialitate.

Colaborare: Activând din 1970 pe piața produselor din ceramică, fabrica noastră a reglat legături strânse cu transportatori fiabili, ce ne garantează livrarea la timp și integritatea producției comandate de la noi. Produsele din ceramică nu pot fi confecționate în multe exemplare, deoarece își pierd unicitatea, dar o experiență înaltă și număr mare de meșteri calificați ne permite să îndeplinim aproape orice solicitare. Fabrica noastră de ceramică prezintă istoria, tradițiile, experiență ….

Contact:

Republica Moldova
Tel./fax.: +37323622208
Tel. mob.: +37379029359
Tel. mob.: +37378200558
Din Gura in Gura